_ ЗЕЛС Аукции - продажба на патничко моторно возило-Општина Брвеница

Марка:Audi A6, тип:3.0 TDI, број на шасијата WAUZZZ4F26NO50875, БРОЈ НА МОТОР BMK/072048, ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2005, Снага (KW) 165 KW, РАБОТНА ЗАФАТНИНА НА МОТОРОТ 2967 cm3,број на врати 4, боја на карисеријата металик сина 98, DIZEL, ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ ОКОЛУ 307.085,00 км, Вид на возило патничко, со регистарски број TE-877-DT

▼ Повеќе

Локација:
Детали за аукцијата:

продажба на патничко моторно возило-Општина Брвеница

Марка:Audi A6, тип:3.0 TDI, број на шасијата WAUZZZ4F26NO50875, БРОЈ НА МОТОР BMK/072048, ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2005, Снага (KW) 165 KW, РАБОТНА ЗАФАТНИНА НА МОТОРОТ 2967 cm3,број на врати 4, боја на карисеријата металик сина 98, DIZEL, ПОМИНАТИ КИЛОМЕТРИ ОКОЛУ 307.085,00 км, Вид на возило патничко, со регистарски број TE-877-DT (трет пат)


Оглас: