• адм.дел.простор бр.10 на кат I
  • ул.Цар Самоил бр. 1
  • 31m2


Детали за аукцијата:

ОБЈАВА бр.1 /2017

за давање на деловни и административни простории во закуп со електронско јавно наддавање (вторa објава)


За да ги видите стварите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:
Документи за аукцијата: