• дел.простор бр.7 на приземје
  • ул.8ми Септември бр.86
  • 39m2


Детали за аукцијата:

ОБЈАВА бр.1 /2017

за давање на деловни и административни простории во закуп со електронско јавно наддавање (вторa објава)


За да ги видите стварите од оваа аукција кликнете овде

Оглас:
Документи за аукцијата: