_ ЗЕЛС Аукции - Продажба на движна ствар патничко моторно возило во неисправна состојба

- Моторно возило марка PEUGEOT

- Регистерска ознака: SK-2655-AB

- Прва регистрација:20.04.2006

- Година на производство: 2006

- Вид : Патничко возило

- Тип: PEUGEOT 407ST CH 2.0 HDI

- Бр.шасија VF36DRHRH21452331

- Бр. мотор RHR/10DYVD4005835

- Сила на моторот 100 kw (ks )

- места за седење : 5

- Боја : Црна 20 металик

- Маса на возилото : 1580 кг


Детали за аукцијата:

Продажба на движна ствар патничко моторно возило во неисправна состојба по пат на електронско јавно наддавање ( Прва објава )

Предмет на оваа објава со електронско јавно наддавање е продажба на движна ствар – Патничко моторно возило во неисправна состојба сопственост на Општина Бутел


Оглас:
Документи за аукцијата: